top of page

Dansk gin, ja tak

Opdateret: 29. okt. 2020

Flere danske gin har æble som én af deres faste komponenter. Radius er blandt de destillerier, som gerne leger med æble i flere af deres batch. Batch 31 og 33 er begge gode æblegin, hvor batch 18 underbygges forunderligt af frisk æble. Når jeg beskriver denne 18, gør jeg det bedst i denne allegori “smager som en frisk regnbyge på en varm sommerdag” – En gin der har fulgt mig i flere år og jeg er stadigvæk meget begejstret.

Radius består blandt andet af Kristian Larsen (uddannet farmaceut), hvilket jeg bilder mig ind har en lille indflydelse på den måde Radius fremstiller deres gin på. Jeg er i hvert fald aldrig i tvivl, når jeg har Radius i glasset. Radius har sin helt egen smag, det vist bedst kan beskrives som værende metallisk, ment på den bedste måde.

Opskrift:

En del Radius batch 18

To dele tonic (Fever Tree Mediterranean Tonic)

En skrive dehydreret æble

Og en masse is12 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Cornflower gin

bottom of page