top of page
1AD22DBF-52CC-4ACA-946B-250ECE9307CA.JPG

ÈN/3 GIN

Vi kan endelig, og med stolthed i stemmen (og en smule rystende hånd)

præsenterer jer for en ny og helt unik gin til den Danske gin-scene, som vi holder så uendelig meget af.

Vi har ud fra vores personlige præferencer, forsøgt at fange essensen af, hvad vi har ledt efter længe i orange gin og det synes vi, at vi er lykkes rigtig fint med. 

En personlig drøm er blevet til virkelighed

Vi kan endelig, og med stolthed i stemmen (og en smule rystende hånd)

præsenterer jer for en ny og helt

unik gin til den Danske gin-scene,

som vi holder så uendelig meget af.

Vi har ud fra vores personlige præferencer, forsøgt at fange essensen af, hvad vi har ledt efter længe i orange gin og det synes vi, at vi er lykkes rigtig fint med.

 

Dansk gin kan noget og det mener vi selv, at vores bud også kan! Dertil har vi et ønske om, at vores gin kan holde en pris, som langt de fleste kan være med på, uden at gå på kompromis med kvalitet – Det synes vi også vi er lykkes med.

Her er en gin, som er spækket med botanicals, hvilket også gør, at de mange kraftfulde og skønne olier bliver synlige, når der tilføjes tonic. ÉN/3 GIN er kulminationen af uendelig mange timers research, smagninger og tanker, -en gin der for os fuldender oplevelsen af en velsmagende, let sødmefuld og Old School gin, der dufter som et helt orangeri -med masser af krop og pondus på fylde og eftersmag.

ÉN/3 GIN har med sine 57% sin navy-styrke både saft og kraft, som dog på ingen måde bliver for voluminøs og voldsom, selv når den nydes neat. Den er fin, blød og elegant uden at miste karakter.

Det er ingen hemmelighed, at vi har et godt øje til Negroni, og derfor også udviklet med dette som et af de primære fokuspunkter -missionen var; den skal fungere som det perfekte GIN valg i netop denne cocktail.

 

Derfor gør ÉN/3 Gin sig intet mindre end perfekt i en helt klassisk Negroni. Både som et komplet og sublimt modspil til Camparien, da den tager kanterne af Camparien og derved gør negronien homogen fra første sekund. Her har vi en gin som underbygger og gør oplevelsen fuldendt.

Den skal naturligvis også passe eminent i en klassisk GT, og her viser den bestemt, hvad den kan! For den kan nemlig rigtig meget. En klassisk GT, hvor appelsin og rosmarin fører dig igennem smagsoplevelsen af en gin med kærlighed til både enebær, masser af smag og ikke at forglemme en eftersmag som får lov at blive hængende længe.

 

God fornøjelse...

 

 

De Gladeste Hilsner

 

Kenn & Camilla

Den Øverste Hylde

DEC101EA-7C60-434A-ACF0-9DD2ED8A66BD.JPE
1AD22DBF-52CC-4ACA-946B-250ECE9307CA.JPG

Interview med Kristine fra Side Hustle Danmark

Vi fortæller lidt om vores projekt omkring ÉN/3 GIN, tankerne bag og hvordan vi har valgt at gribe processen an...

bottom of page